MAGUNKRÓL

Az ORCHIDEA Temetkezés fő tevékenységi köre a temetkezési szakmán belül Csongrádon és környékén történő temetések lebonyolítása, belföldi elhunyt szállítások, elhunyt személyek holttestének hamvasztásának megszervezése. Emellett cégünk vállalja a temetéshez szükséges dokumentumok beszerzését, anyakönyvezést.Az ORCHIDEA Temetkezés és Virágüzlet vállalkozás 2007-ben kezdte meg tevékenységét. Évtizedes temetkezési gyakorlattal rendelkezõ munkatársaink az irodáinkban illetve telephelyünkön állnak a hozzátartozók rendelkezésére.
Nagy választékunk van temetési kellékekbõl, nevezetesen koporsókból, urnákból, keresztekbõl, fejfákból és egyéb kiegészítõkbõl.

A kegyeleti szolgáltatás tekintetében egyedi kívánságokat is teljesítünk (például a szokásostól eltérõ gyászzenék, stb.). Áraink minden téren szolidak, irodai alkalmazottaink szociális és temetési segély ügyintézésében is tanácsot adnak.

A temetések megszervezésénél napi kapcsolatban állunk az egyházak képviselõivel (plébánosok, lelkészek és egyéb felekezeti elöljárók), valamint polgári szónokot tudunk biztosítani a szertartásra, ha a hozzátartozó ezt igényli. Cégünk minden - a kegyeleti szolgáltatás ellátásához szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik - mely természetesen magában foglalja a csongrádi temetõben történõ tevékenységet csakúgy, mint a vidéki temetéseket.

Temetés felvételi irodánk Csongrádon a város központi részén, kiváló parkolási lehetõséggel található. Természetes honlapunkon keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot vagy kérhet árajánlatot, rendelhet meg temetést. Szolgáltatásaink teljes körûvé tétele miatt irodánkban a temetési ügyintézésen túlmenõen sírköves munkák, koszorúk, sírcsokrok, koporsó- és oltárdíszek is megrendelhetõk valamint gyászhirdetések és köszönetnyilvánítások úgyszintén.
Valamint az irodánk mellett található virágüzletünkbõl a kiegészító csokrok, koszorúk és egyéb virágok is megrendelhetõek. Esetleges halotti tor vonatkozásában is tudunk segíteni.

Tevékenységünk során hangsúlyt fektetünk a színvonalas, gyors és pontos munkavégzésre, párosítva azt a kegyeleti elõírásokkal, szokásokkal és nem utolsósorban a megfizethetõséggel.

Forduljon hozzánk bizalommal,
mi segítünk a gyászában!

Hevesi Gabriella
üzletvezetõ